Fájdalommentes hajvágás | 6. oszlop
TELEFON: 06-30-630-6131
 
     
Sasi Péter
 
Annyira sikeres a hajam, amikor Csabi vág, a hogy ezért megéri több mint 10000km-ről (Szingapúrból) is visszajárnom hozzá!
 
Haubert Péter
 
 Sajnos Csaba csak részben váltotta be az ígéretét. A hajvágás fájdalmas volt :) :p De ettõl függetlenül a jövõbn is csak hozzá fogok járni, mert fantasztikusan nyír, és nagyon jó a társaság, és ez megéri azt a kis fájdalmat :) :).
 
Szigetvári Erika
 
 
Mit is írhatnék?
Örülök a találkozásunknak, de véletlenek nincsenek, ezt mind a ketten tudjuk! Belépve szentélyedbe, egy vidám – kedves, de nem langyos és nem unalmas légkör fogad. Árad  a berendezés kialakításából, egy kreatív személyiség jelenléte és életre valósága! Nyitottság az újra a harmóniára, ezek a jegyek uralják alkotásaidat, kezednek nyomait. Tudsz valamit, ösztönösen érzed, mit szeretnének az emberek, akik felkeresnek Téged, arra törekedsz, hogy szinkronba kerüljön a lelkük a hajukkal!
És teszed ezt maximális tudással és szeretettel, Te a ’’Borbélyok Királya"...
Köszönöm!
 
 
Guba Éva
 

Csabánál egészen komoly dolgokról lehet beszélgetni viccesen, vagy akár súlytalan dolgokról komolyan. Ha éppen egyikhez sincs kedvem, akkor békén hagy. Eközben szépül a haj, frissül a kedv, csak úgy mellékesen. Az eredmény pedig annyira feldob, hogy legszívesebben heti bérletet váltanék!
Üdvözlettel:
Guba Éva 
 
 
Bartha Ildiko
 
Szoveg: Szia Csabi!

Régi, hűséges kuncsaft vagyok, aki már további kuncsaftokat is küldött hozzád, hogy ne unatkozz, igazán kisorsolhatnál végre engem is;-)
Ígérem, ha ingyen vágsz, akkor bármit csinálhatsz a hajammal;-) ...na persze eddig is elég szabadon szárnyalhatott az ollód:-D

Üdv: Ildi
 
Galgoczy Katalin
 
 
Nagyszerű ötlet a honlap, humoros a megvalósítás, és nem utolsósorban jó ízlés? a borbély :-), ami nálam nagyon sokat nyom a latban. Nyugodtan bízom Csabára a hajamat, illetve a fejemet, mert egy jó frizura egészen új embert képes csinálni bárkib?l. Mindig izgalommal megyek fodrászhoz, mert a végén más arc néz szembe a tükörbe, mint a "fájdalommentes" hajvágás előtt, és nyugodtan mondhatom, hogy eddig még soha nem csalódtam a végeredményben!! Biztos vagyok benne, hogy ezután sem fogok :-)!! Sziasztok és mindenkinek kellemes nyírást-festést-melírozást...stb. kívánok! Kati
 
Kocsi Zsuzsi
 
 
Szia Csabi!
Valószínűleg nem jó helyre küldöm a levelet, mert én nem találom a "rólunk írtak" rovatot de nagyon bele szeretnék kerülni abba varázsgömbbe.
Még egyszer nagyon köszönöm az előző hajvágást, szuper jó lett!!!.
Szép hétvégét!
Kocsi Zsuzsi
 
Bátorfi Csilla
 
Szia Csabi,

szeretnék részt venni a havi sorsoláson.

Nagyon szeretek hozzád járni, amikor itthon vagyok. Tetszik a laza légkör és a jó hangulat nálad!

Puszi


Csilla
 
Cziráki Dóra
 
Kedd reggel a Napraforgó szalonban indult a napom, ahova, azt hiszem sokan elmondhatjuk nem csak egy csini frizura reményében, hanem a hely egyedi hangulata és annak mókás hajszobrásza miatt járunk. Derűs beszélgetés, a sarki kis üzletbe bekúszó napfény... igen, EZ AZ, amitől  kerek a világ!
Estére azonban fordulatot vett a napom, mert a baleseti sebészeten feküdtem egy röntgen asztalon. Az idő ilyen helyeken lassan telik. A plafonon villogó neoncsöveket szemlélve elmosolyodtam: hmmmm, azért mekkora mázli, hogy csinosan pereceltem, és ... annyira jó illatú ez a hajbalzsam! Ezt legközelebb nehogy elfelejtsem megmondani a Csabának.
 
Mindenkinek szívből ajánlom Báthory Borbély szalonját, mert csordultig töltött lelki tankkal távozik, ki ide betér!
 
Koltai Roland
 
 
Több mint 10 éve járok Csabához.
Remek érzékkel, nagyon jó szakmai és emberi kvalitásokkal szolgálja ki vendégei hajformázáshoz kapcsolódó szükségleteit.
Teszi mindezt barátságos, udvarias, mégis közvetlen módon, mindíg vicces, jó kedélyű hangulatban.
Kívánom Neki, és teljes vendégkörének, hogy sikerüljön minden élethelyzetben megőriznie ezt a családias hangulatú légkört felesleges allűröktől mentesen, magas szakmai színvonalon, ahogy eddig is.
 
Koltai Roland
 
Bitter Patricia
 
Kedveském!
 
Hosszú, hosszú évekig kerestem azon ügyes, fürge ujjakat, melyek szerény fejecskémen az ízlésvilágomnak megfelelő, számomra tökéletes alkotást képesek véghezvinni........
És akkor megtalálam Őt! És most már nem kell tovább keresgélnem, gondolathordozómat újabb veszélyes kísérletezésnek kitennem.. Hála neked Csabi...
Köszönöm, hogy vagy nekem!!!
 
 a Patrícia
 
Juh?sz Szilvi
 
Kedves Csabi Borbély!

Pàr mondatban összefoglalom, hogy nàlam miért vagy a Number 1 fodrász.
Bár nem tùl gyakran jutok el hozzàd, a szalonba,te mègis mindig emlèkszel rà, hogy kis kobakom mely rèszèhez kell òvatosan hozzàèrni az ollòval, fèsűvel. Másnak ez tán apróságnak tűnhet, de én nagyra értékelem ezt a figyelmessèget, ami sajna manapság egyre ritkább.
Mindemellett és legfőképpen klassz fodrász vagy. Mindig zseniális frizkóval jöttem el tőled, mindig ráérzel valahogy az ember hangulatára, stílusára. És nem utolsó szempont, hogy nálad/veled mindig remek a hangulat, az ember nem csupán megszépülve, de feltöltekezve áll fel a fodrászszékből.


Juhász Szilvi
 
Fűrèsz Enikő
 
"Kevés dologhoz ragaszkodom igazán, de azt hiszem, hogy Csabit sosem cserélném le más fodrászra. Nem tudom megmondani, hogy hogyan csinálja, de mindig pontosan tudja, hogy mikor milyen frizura illik hozzám a leginkább és a hangulatomnak megfelelően ad tanácsot - a legjobban pedig azt szeretem, hogy azt is megmondja, ha valami biztosan nem fog jól állni ;) Több, mint 5 éve járok a 13.dik kerületi Napraforgóba és úgy tervezem, hogy legalább még ugyanennyit fogok!"
 
Szép estét,

Enikő
 
Monika Giovannini
 
Ha elég, hogy egy puccos szalonban sok lakktól egy napig jó a frizurád, akkor ne a Báthory borbélyt válaszd, Ő, az ollót használja vérprofin. Hetekig, megáll a fizura , még az én gyenge, vékonyszálú hajamból is.  Moni
 
Tréfi Buciék
 
Tisztelt Báthory úr!
 
Ahogy korábban személyesen is említettem, nagyon kedveljük az Önök intézményét több okból is. Természetesen első a hosszú évek óta töretlenül tartó bizalmi viszony, melynek keretében rendszeresen az Ön kezébe helyezzük a fejünket és nem bánjuk meg, hiszen minden alkalommal megnyerőbb külsővel jövünk ki, mint amikor bementünk a fájdalommentes szalonba. Ezen kívül a borbélydában uralkodó kellemesen vidám hangulat, figyelmes kiszolgálás és törődés, továbbá nem utolsó sorban a hely közösségi találkozóhely jellege kiemelkedő vonzerő számunkra, különös tekintettel az ott dolgozók személyes varázsára is. Örülünk, hogy eme műhely megbecsült ügyfelei lehetünk és a jövőben is gyakran látogatjuk majd intézményüket!
  Kiváló tisztelettel: Régi Kuncsaftok P.T. és P.Jné
 
Eszter
 
Elsődleges észrevételem, hogy Báthory Csaba szuperjó hajat csinál, igényesen dolgozik és nagyon odafigyel a részletekre! Másrészt pedig remek a humora és általános vidámság uralkodik körülötte! Mindenkinek ajánlom,a borbélydát!
 
Üdvök!
Eszter
 
Zalotayné Melinda
 
Kedves Csaba! Szeretettel küldöm az én ajánlásomat. Zalotayné Melinda
Az úgy történt, hogy az egyik kedvenc bevásárló helyemen felfedeztem, hogy a pénztáros hölgynek milyen jó a frizurája, rövidre vágott, tök jó. Nem bírtam megállni, hogy meg ne kérdezzem, ki a fodrásza, stb.
Kedvesen megmondta, hogy a XIII. kerület Tátra utcában található az üzlet és Csabának hívják a fodrászt.
 Miután jó ideje vadásztam egy jó fodrászra, rövidesen megkerestem és nem csalódtam. Nos így bukkantam rá egy nagyon családias, kedves fodrászatra, ahol Csaba a sztár (a kozmetikában pedig édesanyja, Katika), de ahol mégis minden a vendégről szól.
 
Gyenesné Bogyó Móni
 
Csabához már több, mint 14 éve járok hajvágásra. Kisebb megszakításokkal ugyan, de mindig visszatérek Hozzá. Ugyanis mindig rájövök, hogy Ő vágja le legjobban a hajamat. Nem csak meghallgatja milyen frizurát szeretnék, hanem meg is valósítja azt. Nagyon precíz, alapos és a frizura tartós. A hajvágás pedig egy élmény! Jókat beszélgetünk, nevetgélünk, megvitatjuk az élet dolgait és a celebeket ;)  Hajvágás után pedig mindig jókedv?en távozok a  borbély szalonból.
Köszönöm!
Gyenesné Bogyó Móni
 
Kósa Judit
 
2000-ben. A Hírnök egyik lapszáma. Olvastam XIII.-kerület Balzac-Tátra sarok.
13 éve, (mindjárt 14 éve) járok a Napraforgóba. Akkor még Kati miatt, akinek nagyon megfogott a személyisége, és az, amilyen hangulatot varázsolt a Szalonba.  
Balzac-Tátra sarok. Az Anyám is idejár, még meg sem született a lányom, de tudtam, hogy Ő is ide fog járni – jövőre, az első hajvágásánál -, meg a családtagjaim, a barátaim jó része.
Nincs mit tenni, a Balzac-Tátra sarkán, Báthory Borbélyt csak ajánlani tudom mindenkinek: ha azt mondom "szép, gyönyörű, modern, vagány, klasszikus, személyiséghez illő, vagy meghökkentő frizurák", kevés, itt a borbélysághoz fergeteges hangulatteremtő képesség is járul. Szeretem csak hallgatni az itt folyó diskurzust, néha én is beszállok, de ha csak hallgatom, akkor sem hangtalanul, mert a nevetőizmaim folyamatosan munkába vannak.
Honnan jön ennyi humor? A mai világban?
Kósa Judit
 
Anna
 
Kedves Báthory úr,

következő szöveget legyen szíves cenzúrázni:

Nem véletlenül járok a XIII.kerületi Napraforgó Szépségszalonba idestova már 14 éve. Csabi még lázadó korszakomban kezte vágni és a szivárvány minden színére festeni a hajamat. Később külföldről is hozzá jártam és járok mind a mai napig, mert az én stílusommal és ízlésemmel együtt az ő munkája is folyamatosan megújul és változik. Kérhettem tőle punkosat, elengánsat, vöröset vagy kéket, sosem lepődött meg és mindig hozzám igazította kívánt frizurát. Szívesen anjálom azoknak, akik szeretik a saját képükre formálni a divatot, szeretnek változtatni a megszokott dolgokon és ehhez a minőséget is szem előtt tartják. Csabi ugyanis előre figyelmeztet vagy lebeszél, ha valamelyik bevatkozás árt a hajnak, ezenkívül még sietségében sem csapja össze a frizurát. Külön érdekességként megemlíteném a szalon állandóan változó ötletes design-ját és a fodász úr széles érdeklődési körét: lehet vele beszégetni zenéről, politikáról, gazdaságról, pszichológiáról, de ha kell tud hallgatni is:)
 

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére