Rólunk írták
Annyira sikeres a hajam, amikor Csabi vág, a hogy ezért megéri több mint 10000km-ről (Szingapúrból) is visszajárnom hozzá!
Sasi Péter
 Sajnos Csaba csak részben váltotta be az ígéretét. A hajvágás fájdalmas volt :) :p De ettõl függetlenül a jövõbn is csak hozzá fogok járni, mert fantasztikusan nyír, és nagyon jó a társaság, és ez megéri azt a kis fájdalmat :) :).
Haubert Péter
 
Mit is írhatnék?
Örülök a találkozásunknak, de véletlenek nincsenek, ezt mind a ketten tudjuk! Belépve szentélyedbe, egy vidám – kedves, de nem langyos és nem unalmas légkör fogad. Árad  a berendezés kialakításából, egy kreatív személyiség jelenléte és életre valósága! Nyitottság az újra a harmóniára, ezek a jegyek uralják alkotásaidat, kezednek nyomait. Tudsz valamit, ösztönösen érzed, mit szeretnének az emberek, akik felkeresnek Téged, arra törekedsz, hogy szinkronba kerüljön a lelkük a hajukkal!
És teszed ezt maximális tudással és szeretettel, Te a ’’Borbélyok Királya"...
Köszönöm!
 
Szigetvári Erika

Csabánál egészen komoly dolgokról lehet beszélgetni viccesen, vagy akár súlytalan dolgokról komolyan. Ha éppen egyikhez sincs kedvem, akkor békén hagy. Eközben szépül a haj, frissül a kedv, csak úgy mellékesen. Az eredmény pedig annyira feldob, hogy legszívesebben heti bérletet váltanék!
Üdvözlettel:
Guba Éva 
 
Guba Éva
Szoveg: Szia Csabi!

Régi, hűséges kuncsaft vagyok, aki már további kuncsaftokat is küldött hozzád, hogy ne unatkozz, igazán kisorsolhatnál végre engem is;-)
Ígérem, ha ingyen vágsz, akkor bármit csinálhatsz a hajammal;-) ...na persze eddig is elég szabadon szárnyalhatott az ollód:-D

Üdv: Ildi
Bartha Ildiko
 
Nagyszerű ötlet a honlap, humoros a megvalósítás, és nem utolsósorban jó ízlés? a borbély :-), ami nálam nagyon sokat nyom a latban. Nyugodtan bízom Csabára a hajamat, illetve a fejemet, mert egy jó frizura egészen új embert képes csinálni bárkib?l. Mindig izgalommal megyek fodrászhoz, mert a végén más arc néz szembe a tükörbe, mint a "fájdalommentes" hajvágás előtt, és nyugodtan mondhatom, hogy eddig még soha nem csalódtam a végeredményben!! Biztos vagyok benne, hogy ezután sem fogok :-)!! Sziasztok és mindenkinek kellemes nyírást-festést-melírozást...stb. kívánok! Kati
Galgoczy Katalin
 
Szia Csabi!
Valószínűleg nem jó helyre küldöm a levelet, mert én nem találom a "rólunk írtak" rovatot de nagyon bele szeretnék kerülni abba varázsgömbbe.
Még egyszer nagyon köszönöm az előző hajvágást, szuper jó lett!!!.
Szép hétvégét!
Kocsi Zsuzsi
Kocsi Zsuzsi
Szia Csabi,

szeretnék részt venni a havi sorsoláson.

Nagyon szeretek hozzád járni, amikor itthon vagyok. Tetszik a laza légkör és a jó hangulat nálad!

Puszi


Csilla
Bátorfi Csilla
Kedd reggel a Napraforgó szalonban indult a napom, ahova, azt hiszem sokan elmondhatjuk nem csak egy csini frizura reményében, hanem a hely egyedi hangulata és annak mókás hajszobrásza miatt járunk. Derűs beszélgetés, a sarki kis üzletbe bekúszó napfény... igen, EZ AZ, amitől  kerek a világ!
Estére azonban fordulatot vett a napom, mert a baleseti sebészeten feküdtem egy röntgen asztalon. Az idő ilyen helyeken lassan telik. A plafonon villogó neoncsöveket szemlélve elmosolyodtam: hmmmm, azért mekkora mázli, hogy csinosan pereceltem, és ... annyira jó illatú ez a hajbalzsam! Ezt legközelebb nehogy elfelejtsem megmondani a Csabának.
 
Mindenkinek szívből ajánlom Báthory Borbély szalonját, mert csordultig töltött lelki tankkal távozik, ki ide betér!
Cziráki Dóra
 
Több mint 10 éve járok Csabához.
Remek érzékkel, nagyon jó szakmai és emberi kvalitásokkal szolgálja ki vendégei hajformázáshoz kapcsolódó szükségleteit.
Teszi mindezt barátságos, udvarias, mégis közvetlen módon, mindíg vicces, jó kedélyű hangulatban.
Kívánom Neki, és teljes vendégkörének, hogy sikerüljön minden élethelyzetben megőriznie ezt a családias hangulatú légkört felesleges allűröktől mentesen, magas szakmai színvonalon, ahogy eddig is.
 
Koltai Roland
Koltai Roland
Kedveském!
 
Hosszú, hosszú évekig kerestem azon ügyes, fürge ujjakat, melyek szerény fejecskémen az ízlésvilágomnak megfelelő, számomra tökéletes alkotást képesek véghezvinni........
És akkor megtalálam Őt! És most már nem kell tovább keresgélnem, gondolathordozómat újabb veszélyes kísérletezésnek kitennem.. Hála neked Csabi...
Köszönöm, hogy vagy nekem!!!
 
 a Patrícia
Bitter Patricia
Kedves Csabi Borbély!

Pàr mondatban összefoglalom, hogy nàlam miért vagy a Number 1 fodrász.
Bár nem tùl gyakran jutok el hozzàd, a szalonba,te mègis mindig emlèkszel rà, hogy kis kobakom mely rèszèhez kell òvatosan hozzàèrni az ollòval, fèsűvel. Másnak ez tán apróságnak tűnhet, de én nagyra értékelem ezt a figyelmessèget, ami sajna manapság egyre ritkább.
Mindemellett és legfőképpen klassz fodrász vagy. Mindig zseniális frizkóval jöttem el tőled, mindig ráérzel valahogy az ember hangulatára, stílusára. És nem utolsó szempont, hogy nálad/veled mindig remek a hangulat, az ember nem csupán megszépülve, de feltöltekezve áll fel a fodrászszékből.


Juhász Szilvi
Juh?sz Szilvi
"Kevés dologhoz ragaszkodom igazán, de azt hiszem, hogy Csabit sosem cserélném le más fodrászra. Nem tudom megmondani, hogy hogyan csinálja, de mindig pontosan tudja, hogy mikor milyen frizura illik hozzám a leginkább és a hangulatomnak megfelelően ad tanácsot - a legjobban pedig azt szeretem, hogy azt is megmondja, ha valami biztosan nem fog jól állni ;) Több, mint 5 éve járok a 13.dik kerületi Napraforgóba és úgy tervezem, hogy legalább még ugyanennyit fogok!"
 
Szép estét,

Enikő
Fűrèsz Enikő
Ha elég, hogy egy puccos szalonban sok lakktól egy napig jó a frizurád, akkor ne a Báthory borbélyt válaszd, Ő, az ollót használja vérprofin. Hetekig, megáll a fizura , még az én gyenge, vékonyszálú hajamból is.  Moni
Monika Giovannini
Tisztelt Báthory úr!
 
Ahogy korábban személyesen is említettem, nagyon kedveljük az Önök intézményét több okból is. Természetesen első a hosszú évek óta töretlenül tartó bizalmi viszony, melynek keretében rendszeresen az Ön kezébe helyezzük a fejünket és nem bánjuk meg, hiszen minden alkalommal megnyerőbb külsővel jövünk ki, mint amikor bementünk a fájdalommentes szalonba. Ezen kívül a borbélydában uralkodó kellemesen vidám hangulat, figyelmes kiszolgálás és törődés, továbbá nem utolsó sorban a hely közösségi találkozóhely jellege kiemelkedő vonzerő számunkra, különös tekintettel az ott dolgozók személyes varázsára is. Örülünk, hogy eme műhely megbecsült ügyfelei lehetünk és a jövőben is gyakran látogatjuk majd intézményüket!
  Kiváló tisztelettel: Régi Kuncsaftok P.T. és P.Jné
Tréfi Buciék
Elsődleges észrevételem, hogy Báthory Csaba szuperjó hajat csinál, igényesen dolgozik és nagyon odafigyel a részletekre! Másrészt pedig remek a humora és általános vidámság uralkodik körülötte! Mindenkinek ajánlom,a borbélydát!
 
Üdvök!
Eszter
Eszter
Kedves Csaba! Szeretettel küldöm az én ajánlásomat. Zalotayné Melinda
Az úgy történt, hogy az egyik kedvenc bevásárló helyemen felfedeztem, hogy a pénztáros hölgynek milyen jó a frizurája, rövidre vágott, tök jó. Nem bírtam megállni, hogy meg ne kérdezzem, ki a fodrásza, stb.
Kedvesen megmondta, hogy a XIII. kerület Tátra utcában található az üzlet és Csabának hívják a fodrászt.
 Miután jó ideje vadásztam egy jó fodrászra, rövidesen megkerestem és nem csalódtam. Nos így bukkantam rá egy nagyon családias, kedves fodrászatra, ahol Csaba a sztár (a kozmetikában pedig édesanyja, Katika), de ahol mégis minden a vendégről szól.
Zalotayné Melinda
Csabához már több, mint 14 éve járok hajvágásra. Kisebb megszakításokkal ugyan, de mindig visszatérek Hozzá. Ugyanis mindig rájövök, hogy Ő vágja le legjobban a hajamat. Nem csak meghallgatja milyen frizurát szeretnék, hanem meg is valósítja azt. Nagyon precíz, alapos és a frizura tartós. A hajvágás pedig egy élmény! Jókat beszélgetünk, nevetgélünk, megvitatjuk az élet dolgait és a celebeket ;)  Hajvágás után pedig mindig jókedv?en távozok a  borbély szalonból.
Köszönöm!
Gyenesné Bogyó Móni
Gyenesné Bogyó Móni
2000-ben. A Hírnök egyik lapszáma. Olvastam XIII.-kerület Balzac-Tátra sarok.
13 éve, (mindjárt 14 éve) járok a Napraforgóba. Akkor még Kati miatt, akinek nagyon megfogott a személyisége, és az, amilyen hangulatot varázsolt a Szalonba.  
Balzac-Tátra sarok. Az Anyám is idejár, még meg sem született a lányom, de tudtam, hogy Ő is ide fog járni – jövőre, az első hajvágásánál -, meg a családtagjaim, a barátaim jó része.
Nincs mit tenni, a Balzac-Tátra sarkán, Báthory Borbélyt csak ajánlani tudom mindenkinek: ha azt mondom "szép, gyönyörű, modern, vagány, klasszikus, személyiséghez illő, vagy meghökkentő frizurák", kevés, itt a borbélysághoz fergeteges hangulatteremtő képesség is járul. Szeretem csak hallgatni az itt folyó diskurzust, néha én is beszállok, de ha csak hallgatom, akkor sem hangtalanul, mert a nevetőizmaim folyamatosan munkába vannak.
Honnan jön ennyi humor? A mai világban?
Kósa Judit
Kósa Judit
Kedves Báthory úr,

következő szöveget legyen szíves cenzúrázni:

Nem véletlenül járok a XIII.kerületi Napraforgó Szépségszalonba idestova már 14 éve. Csabi még lázadó korszakomban kezte vágni és a szivárvány minden színére festeni a hajamat. Később külföldről is hozzá jártam és járok mind a mai napig, mert az én stílusommal és ízlésemmel együtt az ő munkája is folyamatosan megújul és változik. Kérhettem tőle punkosat, elengánsat, vöröset vagy kéket, sosem lepődött meg és mindig hozzám igazította kívánt frizurát. Szívesen anjálom azoknak, akik szeretik a saját képükre formálni a divatot, szeretnek változtatni a megszokott dolgokon és ehhez a minőséget is szem előtt tartják. Csabi ugyanis előre figyelmeztet vagy lebeszél, ha valamelyik bevatkozás árt a hajnak, ezenkívül még sietségében sem csapja össze a frizurát. Külön érdekességként megemlíteném a szalon állandóan változó ötletes design-ját és a fodász úr széles érdeklődési körét: lehet vele beszégetni zenéről, politikáról, gazdaságról, pszichológiáról, de ha kell tud hallgatni is:)
Anna

Kneisz Eszter
Csaba hajnalban már ott üldögélt a  üzletben, mert sürgettem a frizurát. Én pedig késtem. Elég sokat. De nem nem irgum-burgummal várt, hanem forró kávéval. A hajszínemet pedig fenntartás nélkül rábízom. A reklámmal ellentétben.


Kneisz Eszter
Kneisz Eszter
Szerintem akkor is szívesen járnék a Csabához, ha nem borbély lenne, hanem fogorvos J
 
Milovits László
Milovits László
Több, mint 10 évvel ezelőtt léptem be Csaba XIII.kerületi üzletébe először. Akkor még nem gondolta magáról, hogy mindenképpen szükséges saját maga két lábon járó reklámfelületének lenni, így nagy bizalommal vállaltam fel az első olló csattogásokat. Ami igazán meglepett, hogy már akkor sem fájt a hajvágása.
Az sem tántorított el, hogy elköltözött, mert oda is követtem. Ez idő alatt a tükör sarkában lévő, váltakozó képeken tudom követni gyermekei növekedését és örömmel tölt el, hogy a hajukat nem tekinti reklámfelületnek.
Ha továbbra is biztosítja számomra a hajvágás fájdalommentességét, akkor hozzá fogok járni mindaddig, amíg tehetem vagy nem fog remegni a keze.
Egy biztos. Addigra jó eséllyel fogunk hajazni (hogy maradjuk a szakmánál) a Muppet show erkélyen ülő két öregére, aki mindenkinek beszól. Ha ugyanúgy tudunk nevetni ezeken, mint ahogy most tesszük a beszélgetéseink során, akkor OK.
 
Nándi
Hegyi Nándor Úr
Kedves Csaba,
 
Hogy miért szeretek hozzád járni? Mert minden alkalommal feltöltődöm :-) és amellett, hogy mindenki a hajamat dicséri, számomra nagyon fontos, hogy egy-egy alkalom nem csupán egy hajvágásról szól, hanem egy őszinte és szórakoztató baráti beszélgetésről is.
Köszönöm, és remélem még sokáig mehetek a XIII.dik kerületi borbély szalonba :-)
 
Simon Anita

Báthory borbéllyal még 72-ben Vietnámban találkoztunk. Ő volt a 'csináljukmeg' dandárszázad tábori borbélya. A hazatérés után is Ő maradt a fodrászom. Elmondhatom, hogy a fronton tanultakból kifolyólag garantáltan fájdalommentesen képes hajat vágni. Amióta ő nyír, nem fáj a hajam és felismernek az utcán is.

Köszönöm Önnek, maradok tisztelettel!

 

Ujvári Zoltán
Igyekszem csak olyan élményeket felsorolni, amihez nem szükségeltetik a cenzúra. Báthory borbélyt most már közel 15 éve nevezhetem a saját fodrászomnak a XIII.kerületben. Bármikor lehet ügyes, kreatív, néha meghökkentő ötleteire számítani. Mindig sikerül valami újat varázsolnia a kócos hajfürtökből. A hangulat pedig fergeteges, jellemző a jó kedv, a sok humor és kacagás,de szó lehet egy baráti beszélgetésről is. Ha ez nem lenne elég, akkor még nem beszéltem Kati néni ügyes kezeiről a kozmetikában. Nagyon alapos munkát végez, és mindig elmagyarázza, hogy éppen mi történik a kezelés során. Egy szónak is száz a vége, csak ajánlani tudom Báthory borbélyt, és Kati nénit a kozmetikában, minden kedves leendő kócos fürtű, és kezelésre vágyó vendégnek. Érdemes kipróbálni és valóban fájdalommentes a hajvágás.
 
Vass Krisztina
 
Vass Krisztina
Vass Krisztina
Nem árulom el, hány éve visel Csabi gondot a hajamra (különben is, amikor elkezdte, még tanuló volt...), legyen annyi elég, hogy sok.
 Azóta egyre csinosabb a frizurám, még abban is segített, hogy (tényleg fájdalommentesen) visszaőszüljek az eredeti hajszínemre sötétbarnából, úgy, hogy közben nem kellett sapkát hordanom egész nyáron. Ez volt a legnagyobb szakmai fogás, de mindvégig ott volt a profi és előnyös hajvágás (utána nem volt gond otthon rendben tartani a hajamat), a szép szín és mindeközben sok jó beszélgetés.
 Sok mindenkinek ajánlottam már Csabit és a XIII.dik kerületi borbély  üzletet is (a kozmetikába, Katihoz ugyanolyan régen járok...): jó a hangulat, profi és pontos a munka, érdemes ide jönni!

Borbáthné Bánhegyi Judit
Borbáthné Bánhegyi Judit
Szóval én azért szeretek hozzád járni kedves Báthory borbély, mert imádom, ahogyan levágod a hajam. Hetekig úgy be tudom szárítani, mintha most léptem volna ki a XIII.kerületi üzletből. Sőt, nyáron a strandolások után magától formára száradt a jó vágástól. Másod, és nem utolsó sorban mindig röhögünk valamin, vagy jól elbeszélgetünk, mert mindig megérzed, hogy milyen passzban vagyok. Szóval jó pszichológus is vagy, mert mindig jókor mondasz jókat! Nemsokára megyek, resszkess! Üdv:

Schall Ági

Ui.: És mindig sikerem van a frizkómmal!
Schall Ági